"Боруссія" оновила антирекорд Хосепа Гвардіоли

Поділитися
"Боруссія" оновила антирекорд Хосепа Гвардіоли
Наставник "Баварії" зазнав найбільшої поразки у своїй тренерській кар'єрі - його команда на домашньому стадіоні програла "Боруссії" 0:3.

Домашнє фіаско з рахунком 0:3 в матчі Бундесліги проти "Боруссії" - найбільша поразка у тренерській кар'єрі Хосепа Гвардіоли.

Іспанського наставника "Баварії" вперше в кар'єрі було розбито з перевагою в три м'ячі.

У той же час "Баварію" вперше з 2008 року було розгромлено на "Альян-Арені". Шість років тому мюнхенський гранд упав під натиском Вердера -2:5.

Додамо, що в останніх трьох матчах "Баварія", яка достроково оформила чемпіонство, набрала лише одне очко.

Мюнхенці так і не зуміли знайти мотивацію для матчу з "Боруссією" - тим більше, коли в них переважають думки про нещодавнє жеребкування 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів, яка видала їм у суперники найбільш неблагополучний варіант - мадридський "Реал". Також у найближчі дні баварцям належить зіграти півфінал Кубка Німеччини з "Вольфсбургом".

"Боруссія" ж була на підйомі - після перемоги над "Реалом" у повторному поєдинку 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів-2:0. Підопічні Юргена Клоппа могли зміцнити свої позиції на другому місці Бундесліги і відбити всі заочні атаки "Шальке", який буквально дихає команді у спину. Тому у дортмундців вистачало причин боротися з чемпіоном.

Перемога "Боруссії" примітна і тим, що її було здобуто без лідера атак Роберта Левандовські, який вже влітку перейде саме в "Баварію". Але на перший план вийшли інші гравці - Генріх Мхітарян, юний талант Марко Ройс і його ровесника Йонаса Хофманна - саме його замінив Левандовські, який вийшов на поле вже при рахунку 3:0.

"Баварія" - "Боруссія" (Дортмунд) - 0:3 (0:1)

Голи: Мхітарян, 20 (0:1). Ройс, 49 (0:2). Хофманн, 56 (0:3).

"Баварія": Нойєр (Редер, 46), Рафінья, Данте, Хаві Мартінес, Алаба, Лам, Швайнштайгер, Гетце, Рібері (Мюллер, 60), Роббен (Кроос, 69), Манджукіч.

"Боруссія": Вайденфеллер, Папастатопулос, Хуммельс (Фрідріх, 70), Дурм, Гросскройц, Кель, Нурі Шахін, Ройс, Мхітарян, Хофманн (Левандовскі, 62), Обамеянг (Йоїч, 76).

Попередження: Хаві Мартінес, 10. Хофманн, 58. Кроос, 80. Мхітарян, 83.

Видалити: Рафінья, 90+1.

Після поразки Гвардіола зазначив, що його команды треба знову знайти свій переможний ритм. До слів тренера можна додати й те, що робити це треба якомога швидше. Якщо, звичайно, баварці хочуть зберегти за собою титул найкращої команди Європи.

Зазначимо, що це лише четверта поразка "Баварії" у сезоні, але вже друга від "Боруссії" - підопічні Юргена Клоппа виграли у матчі за Суперкубок країни. !zn

Читайте також:

Британська преса згадала, як Ібрагімович назвав Гвардіолу "безхребетним боягузом"

Президента "Баварії" відправлять у колонію, де сидів Гітлер, - ЗМІ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі