Бондаренко подолала стартовий раунд кваліфікації тенісного турніру в Сіднеї

Поділитися
Бондаренко подолала стартовий раунд кваліфікації тенісного турніру в Сіднеї Бондаренко обіграла болгарку Томову © btu.org.ua
Ще одна українка Катерина Козлова припинила боротьбу на турнірі.

Дві українські тенісистки Катерина Бондаренко і Катерина Козлова стартували у кваліфікації на турнірі серії WTA Premier в австралійському Сіднеї.

Бондаренко в першому матчі кваліфікації обіграла болгарку Вікторію Томову– 6:3, 3:6, 6:1. Бондаренко за матч проти Томовой подала чотири ейси, допустила одну подвійну помилку і реалізувала п'ять брейк-поінтів.

У півфіналі відбору українка зіграє з 79-ю ракеткою світу Миряной Лучич-Бароні. Єдиний очний матч у хорватки Катерина виграла - у 2012-му на турнірі в Маямі.

Козлова ж поступилася власниці wild card Еллен Перес з Австралії – 4:6, 4:6 і припинила боротьбу на турнірі. Українка один раз подала навиліт, двічі помилилася при введенні м'яча в гру і двічі взяла подачу суперниці.

Зазначимо, що у чоловіків кращий тенісист України Олександр Долгополов зазнав поразки у своєму першому матчі сезону на турнірі в Брісбені, поступившись Рафаелю Надалю 3:6, 3:6.

Нагадаємо, що на турнірі в Брісбені Еліна Світоліна дісталася до півфіналу, де зіграє з Кароліною Плишковой.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі