Бомбардир "Шахтаря" розповів про переможний настрій у команді

Поділитися
Бомбардир "Шахтаря" розповів про переможний настрій у команді
Олександр Гладкий несподівано для багатьох у міжсезоння повернувся в "Шахтар", де одразу ж забив два голи у двох офіційних матчах.

Нападник "Шахтаря" Олександр Гладкий, якому вдалося розпечатати ворота Олександра Шовковського у матчі за Суперкубок і покласти початок перемозі своєї команди, вважає, що в стані "гірників" панує хороша атмфосфера.

За його словами, саме перемога у Суперкубку додала впевненості усім футболістам, які опинилися у нелегкому становищі.

"З настроєм проблем у нас немає. А перемога у Суперкубку тільки додала впевненості. А що стосується тієї ситуації, в якій "Шахтар" зараз опинився, то всі ми прекрасно розуміємо, через що так сталося, і те, що ми ніяк не можемо на це вплинути. Але ми всі професіонали, а тому повинні грати за будь-яких обставин і прагнути перемагати у будь-якому місті, на якому стадіоні і при будь-яких уболівальниках", - зазначив Гладкий в інтерв'ю газеті "Сегодня".

Нагадаємо, що через фактично воєнний стан у Донецьку "Шахтар" був змушений шукати місце для проведення домашніх матчів у чемпіонаті України і Лізі Чемпіонів в інших українських містах. У підсумку, вибір донеччан упав на Львів. Саме тут "гірники" здобули дві перемоги у двох офіційних матчах, а Гладкий забив два голи - в Суперкубку і першому турі чемпіонату Прем'єр-ліги у ворота запорізького "Металурга".

Гладкий, який повернувся у "Шахтар" у міжсезоння після декількох років кар'єри в "Дніпрі" і "Карпатах", вважає своїм головним завданням не задоволення особистих амбіцій, а допомогу команді.

"Будь-який нападник завжди мріє забити більше. Але головне - не кількість голів, а важливість, щоб вони приносили максимальну користь "Шахтарю" у всіх турнірах. Щоб команда перемагала. Тому буду прагнути забивати у кожному матчі, а там - як вийде", - резюмував Гладкий.

Нагадаємо, що у "Карпатах" у минулому сезоні Гладкий постав перед уболівальниками як форвард, в якого рідко виходить реалізовувати небезпечні моменти. Проте у "Шахтарі" він впорався з хвилюванням на завершальній стадії атак.

Наступний матч чемпіонату Прем'єр-ліги донеччани проведуть у Полтаві проти місцевої "Ворскли". !zn

Читайте також:

Ребров назвав причини поразки від "Шахтаря": винна вся команда

Луческу поскаржився на футбольних агентів: Вони хочуть заробити на нашій біді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі