Болід «Формули-1» промчить вулицями Києва

Поділитися
© blogspot.com
Показовий виступ боліда команди Red Bull Racing "Формули-1" і суперкара американської серії NASCAR для перегонів відбудеться в Києві на бульварі Лесі Українки. Для підготовки місця проведення заходу на центральних вулицях міста буде обмежено або перекрито транспортний рух.

У Києві на бульварі Лесі Українки 19 травня з 14:00 до 19:00 відбудеться показовий виступ боліда «Формули-1» - команди «Red Bull Racing».

Болід продемонструє феноменальні характеристики прискорення від 0 до 100 км/год за 2,5 секунди. Окрім того, глядачі також побачать показові заїзди суперкара американської серії NASCAR для перегонів і виступ триразового чемпіона України з дріфтингу Олександра Гринчука повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Найшвидшим болідом буде керувати один з найбільш обдарованих молодих гонщиків нового покоління, основний пілот Scuderia Toro Rosso - Даніель Ріккардо.

КМДА повідомляє, що для підготовки місця проведення заходу з 22:00 16 травня буде обмежено транспортний рух на бульварі Лесі Українки (від провулка Щорса до вул. І.Кудрі). Крім того, 19 травня з 00:00 до 21:00 на тому ж відрізку дороги, а також на вул. Кутузова (від бульвару Лесі Українки до вул. Старонаводницькій) буде перекрито транспортний рух.

Для проведення заходу на належному рівні міська влада буде забезпечувати охорону громадського порядку, заходи безпеки та медичний супровід. !zn

Читайте також:

Алонсо виграв Гран-прі Малайзії, другі перегони сезону Формули-1


Гран-прі Австралії виграв Дженсон Баттон

Феттель достроково став чемпіоном «Формули-1»

«Гран-прі Туреччини» може зникнути з календаря «Формули-1»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі