Боксер Дженнінгс повідомив, що 25 квітня він зустрінеться з Володимиром Кличком

Поділитися
Боксер Дженнінгс повідомив, що 25 квітня він зустрінеться з Володимиром Кличком Браянт Дженнінгс з США - наступний суперник Володимира Кличка © http://instagram.com/byjennings
Браянт Дженнінгс підтвердив, що його поєдинок з українським чемпіоном відбудеться в Нью-Йорку. Все вже вирішено, повідомив небитий американський боєць.

Наступний бій український боксер і чемпіон світу за версією WBO, WBA, IBF, IBO Володимир Кличко проведе 25 квітня в Нью-Йорку на легендарній арені "Медісон Сквер Гарден". Його суперником, як і очікувалося, стане американський проспект, не має поразок Браянт Дженнінгс.

Про досягнуту домовленість сторін повідомив сам американець. Нагадаємо, що представники Кличка і Дженнінгса почали переговори про бій ще в кінці грудня, і начебто прийшли до спільного знаменника. Однак з-за того, що промоутерська фірма Gary Shaw Productions, яка представляє інтереси американця, була продана відомому музиканту Jay Z, процес дещо загальмувався. Однак, судячи з усього, переговірникам вдалося уникнути непорозумінь.

"Бій відбудеться. Домовленість досягнута. 25 квітня в "Медісон Сквер Гардені", - заявив він під час боксерського вечора в Лас-Вегасі.

Дженнінгс на думку фахівців відрізняється хорошою технікою, а також неабиякими габаритами - зріст 188 см, що значно менше за Кличка, але при цьому розмах рук - 213 см - на 7 см більше, ніж в українця.

Додамо, що для Кличка цей поєдинок може стати вже четвертим, проведеним в залі легендарній арені Нью-Йорка і всієї Америки. Перший раз українець боксував у Манхеттені ще в 2000 році, коли у 2-му раунді нокаутував Девіда Бостиса і завоював інтерконтинентальний титул WBA. Через 6 років він розібрався тут з Келвіном Броком (нокаут у 7-му раунді), а в останній раз виходив у ринг палацу спорту в 2008-му, коли здолав за очками росіянина Султана Ібрагімова.

Читайте також: Нокаут від Володимира Кличка визнано найкрасивішим у 2014 році

15 листопада в Гамбурзі Володимир Кличко нокаутував Кубрата Пулєва в п'ятому раунді поєдинку, на кону якого стояв титул IBF.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі