Блохіна виписали з лікарні перед початком гри збірної з Чорногорією

Поділитися
Блохіну і раніше наказано дотримуватися суворого постільного режиму. Лікарі сподіваються, що він буде його дотримуватися і матч збірної України з Чорногорією подивиться вдома.

Головного тренера «Динамо» (Київ) Олега Блохіна виписано з лікарні, де він перебував десять днів після гіпертонічного кризу і перенесеної операції, повідомляється на сайті футбольного клубу.

«Олег Володимирович пройшов контрольне обстеження. Результатами ми залишилися задоволені, і Блохіна було виписано зі стаціонару. У перші дні йому наказано дотримуватися суворого постільного домашнього режиму», - сказав Михайло Радуцький, президент клініки «Борис», в якій знаходився Блохін.

Нагадаємо, що Блохіна було госпіталізовано 5 жовтня з гіпертонічним кризом, а на наступний день йому знадобилася термінова операція - у нього виявили тромбоз лівої сонної артерії.

До свого призначення головним тренером «Динамо» в кінці вересня Блохін очолював збірну України, яка сьогодні гратиме відбірковий матч чемпіонату світу з Чорногорією. Гра розпочнеться о 21:00 на НСК «Олімпійський» у Києві.

Читайте також:

Блохіну дозволили дивитися телевізор, але заборонили телефон

Блохін погрожує втекти з лікарні, якщо йому не включать телевізор


Блохіна випишуть з лікарні вже у вівторок


Збірна України втрачає очки в матчі проти Молдови - 0:0 (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі