Блохін розповів, що говорив динамівцям між таймами

Поділитися
© p-p.com.ua
Олег Блохін в якості нового тренера київського "​​Динамо" розповів, як йому "без крику і биття" вдалося змінити хід гри з луганською "Зорею" і почати таким чином свою тренерську кар'єру в клубі з перемоги.

Головний тренер київського "Динамо" після першої перемоги в Прем'єр-лізі зазначив, що в першому таймі команда взагалі не показувала ніякого футболу.

"Думаю, що в першому таймі наша команда взагалі не показувала ніякого футболу, тому що грати з такими нервами, з настільки тремтячими ногами не можна. Не знаю, може, таке хвилювання було пов'язано з приходом нового тренера, але так у футбол не грають", - прокоментував Олег Блохін результат перших 45 хвилин гри.

- Блохін розпочав у «Динамо» з перемоги (ВІДЕО)

"У перерві я сказав хлопцям, що мене абсолютно не хвилює результат цього матчу, і попросив їх просто грати у футбол. Тож, напевно, команда після перерви додала і вже показувала футбол", - сказав Олег Блохін, якого цитує прес-служба клубу.

На уточнююче запитання, що саме він сказав футболістам у перерві, головний тренер "Динамо" відповів: "Я нікого не лаяв, а просто сказав хлопцям: "Вас не повинен хвилювати результат - за нього відповідаю я, а ви відповідаєте за свою гру". Ну і деякі моменти щодо самої гри уточнили. Ніхто не кричав, ніхто нікого не бив".

"У цілому ж, враховуючи, що це був перший матч після мого призначення, я припускав що гра такою і буде", - резюмував Блохін.

Нагадаємо, київське "Динамо" з рахунком 1:0 обіграло луганську "Зорю" у матчі 10-го туру української футбольної Прем'єр-ліги. Цей матч став першим для Олега Блохіна на посаді головного тренера столичної команди. !zn

Читайте також:

«Динамо» поставило завдання перед Блохіним «однозначно вийти з групи в Лізі чемпіонів»

Суркіс хоче, щоб Блохін став для «Динамо» новим Лобановським

Блохін: Щоб повернути колишню славу «Динамо», потрібно працювати добу безперервно

Офіційно: Блохіна призначено тренером «Динамо»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі