Блохін погрожує втекти з лікарні, якщо йому не вімкнуть телевізор

Поділитися
© expert.ru
Допомогти в якнайшвидшому одужанні Блохіну може перемога «Динамо» над «Дніпром». Проте лікарі категорично заборонили тренеру дивитися матч по телевізору. Блохін погрожує залишити клініку.

Головний тренер київського «Динамо» Олег Блохін, який напередодні переніс операцію, погрожує піти з лікарні, якщо йому не дозволять подивитися матч його команди з «Дніпром», який пройде в неділю ввечері.

«Ми однозначно не дозволимо, хоча Олег Володимирович ображається. Матч важливий, але здоров'я Блохіна - важливіше. Це не обговорюється», - сказав виданню «Комсомольська правда в Україні» президент медичної клініки «Борис», у якій проходить лікування тренер, Михайло Радуцький.

Президент клініки стверджує, що найскладніше в лікуванні - це те, що Блохін дуже емоційний і дієвий чоловік: «Висуває ультиматуми - коли він буде дивитися телевізор, якщо не буде - встане і піде. У цьому весь Блохін, яким він був завжди, лідер за характером. Але зараз ми з цим боремося».

Радуцький вважає, що допомогти в якнайшвидшому одужанні Блохіну може перемога «Динамо» над «Дніпром».

«Все одно просочиться інформація, як сьогодні зіграє "Динамо". Емоції будь Блохіну заборонені, але позитивні трохи менше, ніж негативні. Якщо сьогодні «Динамо» виграє у «Дніпра», ми тихесенько завтра Олегу Володимировичу про це скажемо. Це буде допомога у відновлювальному процесі», - сказав він.

Нагадаємо, Блохін був госпіталізований у п'ятницю з гіпертонічним кризом, а в суботу йому знадобилася термінова операція - у нього виявили тромбоз лівої сонної артерії. !zn

Читайте також:

Стан госпіталізованого Блохіна залишається стабільним

Блохін: Щоб повернути колишню славу «Динамо», потрібно працювати безперервно

«Динамо» поставило завдання перед Блохіним «однозначно вийти з групи в Лізі чемпіонів»

Через 10 днів роботи в »Динамо» Блохін потрапив до лікарні з гіпертонічним кризом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі