Блохін та "Динамо" погодилися піти на мирову - ЗМІ

Поділитися
Блохін та "Динамо" погодилися піти на мирову - ЗМІ Олег Блохін і "Динамо" зуміють домовитися в конфліктній ситуації © ZN.UA
Колишній тренер київського "Динамо" намагався відсудити у клубу суму, яку він нібито недоотримав при достроковому розриві контракту. Керівництво команди посилається на незадовільні результати Блохіна.

Київське "Динамо" і Олег Блохін швидше за все не будуть продовжувати розгляду у спорі, що виник після того, як Ігор Суркіс звільнив тренера за " незадовільні результати.

Блохін мав намір отримати від киян досить значну суму - приблизно 3,6 мільйона доларів. Саме стільки, за його словами, згідно з контрактом повинні були заплатити йому динамівці після розриву трудових відносин.

Нагадаємо, Суркіс звільнив Блохіна з формулюванням "за незадовільні результати" в кінці сезону-2013/14. На місце наставника прийшов Сергій Ребров, який пропрацювавши на посаді виконуючого обов'язки, незабаром був затверджений на постійних засадах.

Справа Блохіна і його колишнього роботодавця розглядалося Палати суперечок Федерації футболу України. На засідання, прийшов сам тренер і представник киян генеральний директор Резо Чохонелідзе. Головним аргументів "Динамо" стали незадовільні результати команди, яка при Блохіні побила кілька клубних антирекордів. Крім того, динамівці робили акцент на тому, що для тренера були створені хороші умови, зокрема, придбано зіркові новачки.

Блохін вирішив бити буквою закону: за його словами, в його контракті не було записано що він має дати результат, там говорилося, що коуч "зобов'язаний докладати для цього всіх зусиль". Зусиль він докладав, але у нього не вийшло.

У підсумку, джерела повідомляють, що найімовірніше сторони прийдуть до світової рішенням і домовляться: Блохін отримає гроші, але набагато меншу суму, ніж просив.

Раніше повідомлялося, що Ребров біля керма "Динамо" у своїх перших поєдинках зумів обійти Блохіна, показавши набагато кращі результати. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі