Блохін обіцяє, що "Динамо" зіграє проти "Бордо", як "Барселона"

Поділитися
Блохін обіцяє, що "Динамо" зіграє проти "Бордо", як "Барселона" Олег Блохін © www.fcdynamo.kiev.ua
Перед матчем 1/16 фіналу Ліги Європи проти французького "Бордо" головний тренер київського "Динамо", незважаючи на низку проблем, перебуває в гарному настрої.

Напередодні першої зустрічі 1/16 фіналу Ліги Європи з "Бордо" Олег Блохін у властивому йому іронічному стилі розповів журналістам, що його команда зіграє з суперником "по-барселонівськи".

"Очевидно, будемо грати, як хтось сказав, як "Барселона" - без нападників. Ми оговорювали цей варіант", - відзначив Блохін, попередньо поскаржившись на проблеми в атакуючій лінії.

"Ідейє взагалі поки не повернувся. У нас така неприємна тенденція: як тільки людина їде в збірну, вона зникає на певний час. Я буду говорити на цю тему з президентом, і ми будемо застосовувати в таких випадках якісь санкції".

У той же час один з нападників "Динамо" вже точно не зіграє за цю команду. Принаймні, так сказав Блохін, коли кореспонденти "Профутбола" запитали його про заявленого на Лігу Європи Артема Мілевського.

"Мілевський може бути заявлений куди завгодно, але грати він не буде. Він виставлений на трансфер. У мене голова забита справами команди, а не Мілевським і його проблемами".

"Артем Мілевський тренується з Динамо-2. Те, що він є в заявці - недогляд, це не проконтролювали. Він грати не буде", - додав Олег Володимирович трохи пізніше на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Бордо" відбудеться 14 лютого на київському стадіоні НСК "Олімпійський". Початок зустрічі о 20:00. !zn

Читайте також:

Через футбол станцію київського метро "Олімпійська" тимчасово закриють

Букмекери: у "Динамо", "Металіста" і "Дніпра" шансів більше, ніж у "Шахтаря"

"Ювентус" і кривдник "Динамо" практично забезпечили собі місце в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі