Близько 100 українських уболівальників затримано КДБ Білорусі - ЗМІ

Поділитися
Близько 100 українських уболівальників затримано КДБ Білорусі - ЗМІ Вболівальників України затримали після матчу з Білоруссю © football.ua
Після матчу Білорусь - Україна в Борисові представники КДБ Білорусі затримали близько сотні українських фанатів. Формальна причина - нецензурна лайка на трибунах.

Близько 100 українських вболівальників затримано КДБ Білорусі після поєдинку відбірного турніру Євро-2016 між місцевою та української збірної у Борисові.

За неофіційною інформацією, українських уболівальників затримували після матчу нашої збірної нібито за нецензурну лайку. Всі затримані були доставлені в місцеве відділення КДБ, повідомляє Football.ua.

Як припускають журналісти видання, місцеві правоохоронні органи були дуже засмучені змістом пісень і речівок українського сектору під час матчу, але діяти вони вирішили вже за межами стадіону. Відомий фанатський хіт про президента РФ Володимира Путіна українці виконували кілька разів, і завдяки гарній акустиці "Борисов-Арени" його зміст було чітко чути як відвідувачам стадіону, так і за телетрансляції.

10 жовтня українських фанатів чекає суд. Ймовірно, їх чекає штраф і депортація з країни, а найактивнішим можуть присудити 15 діб арешту.



Повідомляється, що до вирішення питання підключено посольство України в Білорусі.

Нагадаємо, раніше частина українських уболівальників отримали відмову у в'їзді до Білорусі на футбольний поєдинок. Повідомлялося, що такі дії прикордонної служби РБ пов'язані з тим, що фанати планували проведення спільної акції з білоруськими ультрас. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі