Бій Кличка і Джошуа офіційно затверджений

Поділитися
Бій Кличка і Джошуа офіційно затверджений У Кличка буде шанс завоювати відразу два пояси © Daily Mail
Українець отримає шанс знову стати чемпіоном світу.

В Манчестері відбувся вечір боксу, в рамках якого британець Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) зумів відстояти титул чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі. Вже в третьому раунді чемпіон змусив рефері зупинити побиття претендента Еріка Моліни (25-4, 19 КО).

Відразу після поєдинку промоутер Джошуа, Едді Хірн, заявив, що наступним суперником його клієнта буде український екс-король дивізіону Володимир Кличко (64-4, 53 КО). Бій відбудеться 29 квітня на знаменитому стадіоні "Уемблі". На кону буде не тільки пояс IBF, яким володіє британець, але і вакантний титул "суперчемпіона" WBA, який організація надала на початку листопада.

Варто відзначити, що Володимир Кличко був присутній на вечорі і піднявся на ринг, пообіцявши уболівальникам "справжню битву". Це буде перший поєдинок для українця за 17 місяців, які є найдовшою паузою у кар'єрі екс-чемпіона.

Читайте також: Бій Кличка і Джошуа повинен відбутися в квітні - Хирн

29 жовтня Кличко повинен був провести другий бій проти Тайсона Ф'юрі, але через психологічні проблеми британського боксера реванш був скасований. Таким чином, Ф'юрі вдруге скасував проведення реваншу, а пізніше залишив свої пояси вакантними.

Український ветеран повинен був повернутися на ринг 10 грудня саме проти Джошуа, але отримав травму, в результаті чого плани Кличка-молодшого змінилися.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі