Бейл почав відпрацьовувати рекордний трансфер: валлієць приніс "Реалу" перемогу у Кубку Іспанії

Поділитися
Бейл почав відпрацьовувати рекордний трансфер: валлієць приніс "Реалу" перемогу у Кубку Іспанії Гарет Бейл приніс "Реалу" перемогу в Кубку Іспанії © realmadrid.com
У черговому класичному іспанському протистоянні "вершкові" виявилися сильнішими за каталонців. Заодно завоювали Кубок Іспанії, який має офіційний статус Королівського трофею.

Мадридський "Реал" обіграв "Барселону" у фіналі Кубка Іспанії. Зустріч одвічних суперників на стадіоні "Месталья" у Валенсії завершилася 2:1 на користь "королівського клубу", у складі якого був відсутній травмований Кріштіану Роналду.

Проте за відсутності лідера на полі знайшовся інший футболіст, який опинився у потрібний час в потрібному місці: перемогу приніс мадридцям Гарет Бейл, який за п'ять хвилин до кінця основного часу матчу пробіг по флангу від захисника майже з середини поля і відправив м'яч між ніг воротаря "Барси" Хосе Мануеля Пінто.

У переможців також відзначився Анхель ді Марія (11-та хвилина), у переможених - Марк Бартра (68-ма). "Барса" могла відігратися на 89-й хвилині, але удар Неймара потрапив у штангу.

Нагадаємо, Гарета Бейла "Реал" купив в англійського "Тоттенхема" за 100 мільйонів євро.

"Реал" у 19-й раз виграв Кубок Іспанії, але поки на сім трофеїв відстає від "Барселони". Команди зустрічалися у фіналі національного кубка вже всьоме.

Нагадаємо, нещодавно "Барселона" здолала "Реал" в чемпіонаті Прімери, відігравшись з рахунку 2:3 - 4:3. Переможний ривок каталонцям забезпечив Ліонель Мессі. !zn


Читайте також:

У своєму 100-му матчі в Лізі Чемпіонів Кріштіану Роналду повторив рекорд Мессі

Динамівський півзахисник порівняв Блохіна з Бейлом, який не відразу знайшов себе в "Реалі"

"Боруссія" оновила антирекорд Хосепа Гвардіоли

Проблеми "Барселони" почалися з українця Чигринського, - Летючий голландець Кройф

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі