"Бешикташ" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 28 вересня

Поділитися
"Бешикташ" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 28 вересня "Динамо" спробує взяти перші єврокубкові очки © Динамомания
Кияни проведуть другий матч сезону в Лізі чемпіонів.

Київське "Динамо" сьогодні, 28 вересня, проведе свій другий матч групового етапу Ліги чемпіонів. Підопічні Сергія Реброва зіграють в Туреччині проти місцевого "Бешикташа".

Кияни почали єврокубкову кампанію домашнім поєдинком з "Наполі", у якому зуміли вийти вперед, але у підсумку поступилися супернику і залишаються на останньому місці в групі. "Бешикташ" зіграв внічию з "Бенфікою", тому підопічні Сергія Реброва зобов'язані перемагати на виїзді, щоб обійти чемпіона Туреччини за очками.

"Бешикташу" вдалося вийти в груповий етап турніру вперше після сезону 2009/10. При цьому у головного тренера Шенола Гюнеша в обоймі багато зіркових футболістів, але статистика залишається на боці українців - у восьми попередніх матчах між собою "Динамо" перемагало "Бешикташ" п'ять разів.

У Сергія Реброва вистачає кадрових проблем, так як через травми в лазареті продовжує перебувати захисник Данило Сілва, а Сергій Сидорчук був вилучений у матчі з "Наполі" і тепер відбуває дискваліфікацію. При цьому великі надії в стані чемпіонів України на молодого Віктора Циганкова, який претендує на місце в основному складі, записавши на свій рахунок гольову передачу в першому поєдинку проти італійців. Інший фланговий футболіст Олег Гусєв зовсім перестав потрапляти в заявку. З ветеранів в запасі також може опинитися Олександр Шовковський, місце якого у воротах має шанси зайняти Артур Рудько.

"Бешикташ" - "Динамо"
Середа, 28 вересня, Київ, "Бешикташ Арена", 21.45
Пряма трансляція - телеканали "Україна" і "Футбол 2"
Арбітр - Фелікс Цвайєр (Німеччина)

Орієнтовні склади

"Бешикташ": Фабрі, Генул, Марсело, Тошич, Еркін, Хатчінсон, Інлер, Шахан, Таліска, Куарежма, Тосун

"Динамо": Рудько, Морозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко, Рибалка, Ярмоленко, Гармаш, Буяльський, Гонсалєс, Мораєс

Нагадаємо, букмекери вважають турецький клуб фаворитом цього матчу. На перемогу "Бешикташа" можна поставити з коефіцієнтом 2,30, тоді як на успіх "Динамо" - 3,30.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі