"Баварія" і "Боруссія" почали суперництво задовго до можливої зустрічі у фіналі ЛЧ

Поділитися
"Баварія" і "Боруссія" почали суперництво задовго до можливої зустрічі у фіналі ЛЧ © soccerball365.com
Слідом за Маріо Гетце "Баварія" має намір переманити до себе ще одну зірку "Боруссії": мова йде про можливий трансфер в мюнхенський клуб головного ньюсмейкера тижня Роберта Левандовскі.

Повідомивши про те, що після закінчення сезону один з лідерів "Боруссії" Маріо Гетце покине клуб і перейде у розташування "Баварії", у Дортмунді не тільки викликали сум уболівальників.

Після прекрасної перемоги над "Реалом" і чотирьох м'ячів Роберта Левандовскі посилилися чутки і про швидкий переїзд в Мюнхен польської зірки.

Агент головного тренера "Баварії" Юппа Хайнкеса Енріко Рейес в інтерв'ю одній з іспанських радіостанцій заявив, що питання переходу поляка до "Баварії" вже вирішено, особливо враховуючи, що в мюнхенському клубі є фінансові можливості для подібного трансферу.

Тим часом у "Боруссії" заявили, що поки не поспішають розлучатися з Левандовскі.

"У мене немає відчуття, що Роберт хоче змінити клуб. Ми ж, у свою чергу, не маємо наміру його продавати. Його гра у поєдинку проти "Реала" напевно увійде в історію", - заявив головний тренер "Боруссії" Юрген Клопп.

"Контракт Роберта розрахований до червня 2014-го року, і в його договорі не прописано ніяких відступних, як у випадку з Маріо Гетце. Ми хочемо утримати поляка як мінімум до закінчення терміну його дії контракту, тому не позначаємо його трансферну вартість", - відзначив в інтерв'ю ВВС Ханс-Йоахім Ватцке, гендиректор клубу.

Нагадаємо, що за трансфер 20-річного Маріо Гетце "Боруссія" може виручити близько 37 мільйонів євро.

Втім, не одна "Баварія" мріє отримати польського нападаючого: зокрема, головний тренер"Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон прямо сказав, що розглядає Левандовскі як один із варіантів посилення нападаючих МЮ. Також ще один англійський клуб "Челсі" не проти переманити Леві.

У зв'язку з цим, можлива зустріч "Баварії" і "Боруссії" у фіналі Ліги Чемпіонів могла б отримати додаткову інтригу. Як би там не було, але "Баварія" може зробити гарний стратегічний крок, позбавивши головного конкурента в боротьбі за чемпіонство, ключових гравців. Тим не менш, чи принесуть ці гравці користь мюнхенцям, далеко не факт. !zn

Читайте також:

Забивши чотири м'ячі у ворота "Реала", Левандовскі наблизився до статусу "великого"

Чвертьфіналіст Ліги Чемпіонів цікавиться українцем Коноплянкою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі