БАТЕ - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 21 жовтня

Поділитися
БАТЕ - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 21 жовтня Стадіон в Борисові може стати щасливим для "Шахтаря"
У 3-му турі єдиний представник українського футболу в Лізі Чемпіонів пройде випробування амбітною командою з невеликого містечка в Мінській області.

21 жовтня донецький "Шахтар" зіграє третій матч групового турніру Ліги Чемпіонів: на виїзді команда Мірчі Луческу зустрінеться з амбітною командою з Мінської області борисівським БАТЕ.

Ліга Чемпіонів

Груповий турнір. 3-й тур

21 жовтня 2014 року, 21:45.

Білорусь, Борисов, стадіон "Борисов-Арена".

БАТЕ - "Шахтар"

Пряма трансляція на каналі 2+2

Травмовані: Єгор Філіпенко, Віталій Родіонов - Сергій Кривцов

Дискваліфіковані: -

Арбітр: Іван Бебек (Хорватія).

Головна інтрига матчу - зуміють "гірники" здобути першу перемогу в турнірі, адже ще напередодні старту саме БАТЕ уявлявся багатьом як головного постачальника очок. Однак після двох турів білоруси розташувались на другомуо місці квартету Н, а "Шахтар" - відстає на один заліковий пункт.

У другому турі борисовчанам вдалося здобути перемогу над представником іспанської Прімери "Атлетіком" з Більбао, який у минулому сезоні посів четверте місце в своєму чемпіонаті - слідом за грандами "Реалом", "Барселоною" і "Атлетико". Подолали баски і бар'єр кваліфікації. Проте потім в їх грі настав спад, ніж чудово скористався БАТЕ, повністю перегравши опонента на домашньому стадіоні.

Читайте також: "Шахтар" зумів перервати серію невдач, розгромивши "Волинь"

"Шахтар" має у своїй історії кілька прикладів, коли так сказати "маленька" команда створювала йому проблеми. Саме тому в донецькій команді серйозно підійшли до вивчення можливостей БАТЕ, а в матчі 9-го туру проти "Волині" напевно награвали деякі домашні заготовки, адже Луческу зазначив, що лучани схожі за манерою гри з "трактористами".

БАТЕ може служити прикладом для багатьох команд з пострадянського простору, адже ще в середині 90-х цей колектив виступав у першій лізі білоруського чемпіонату. Зробивши поступове сходження, білоруси стали на довгі роки головним клубом Республіки Білорусь, залишивши позаду титуловане мінське "Динамо". Роблячи ставку на гравців із Білорусі, а заодно зміцнюючи деякі позиції легіонерами (але без фанатизму), тренерський штаб "жовто-синіх" на чолі з молодим Віктором Гончаренко, створив команду-сенсацію.

На футбольному полі БАТЕ досяг чимало перемог - над "Баварією", французьким "Ліллем", а також вдалі матчі з ПСЖ і "Ювентусом". Завдяки такій грі, БАТЕ частково зняв питання про фінансування з боку спонсорів, адже надходження від УЄФА за вихід у груповий етап ЛЧ, а також зароблені очки перевершували фактичний бюджет клубу.

Читайте також: Майбутній суперник "Шахтаря" по Лізі Чемпіонів відбирав очки у п'яти топ-команд Європи

Успіхи Віктора Гончаренка в побудові амбітного колективу не могли не бути поміченими в сусідній Росії, де тренерський питання часто стоїть дуже гостро. У підсумку, після декількох років умовлянь Гончаренко погодився-таки очолити один з російських клубів - краснодарську "Кубань". А наставником БАТЕ став його асистент Олександр Єрмакович, який поки що гідно несе прапор, піднятий попередником.

"Гірники" відправилися в Білорусь в гарному настрої і, напевно, зроблять все можливе, щоб здолати БАТЕ, адже по всій видимості ціна перемоги в цьому поєдинку буде дуже висока.

Додамо, що напередодні експерти відзначали проблеми в обороні "Шахтаря", але при цьому припустили, що їх компенсують за рахунок хорошої гри в атаці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі