"Барселона" зацікавилася футболістом команди-середняка російської ліги

Поділитися
"Барселона" зацікавилася футболістом команди-середняка російської ліги Дзюба зацікавив "Барселону" © tacopshq.com
Колишній спартаківець Артем Дзюба, який виступає на правах оренди у "Ростові", розглядається як один із варіантів для посилення нападу каталонського клубу.

Іспанські ЗМІ розглядають кандидатуру нападника російського "Ростова" Артема Дзюби як потенційного нападника іспанської "Барселони".

Видання Sport.es повідомляє, що, незважаючи на вдалий старт "Барселони" в чемпіонаті Іспанії (8 перемог у 8 матчах), головний тренер "Барселони" Херардо Мартіно планує зміцнити лінію нападу. У зв'язку з цим, джерело пропонує кілька кандидатів на роль центрального нападаючого, серед яких і виявився гравець, права на якого належать московському "Спартаку". Серед сильних якостей 25-річного форварда відзначено сильний удар з дальньої дистанції і вміння вести верхову боротьбу.

Російський нападник потрапив до списку з Едером Балантою ("Рівер Плейт", Бразилія), Грацціано Пелле ("Фейєнорд", Голландія), Аріцем Адурісом ("Атлетик" Більбао, Іспанія) і Оскаром Кардосо ("Бенфіка", Португалія).

У нинішньому сезоні Дзюба, який виступає за "Ростов" на правах оренди зі "Спартака", у 12 матчах в чемпіонаті Росії забив 10 м'ячів. Його нова команда йде на 8-му місці російському Прем'єр-ліги.

Відзначимо, що раніше ЗМІ повідомляли, що у Дзюби виник конфлікт із головним тренером москвичів Валерієм Карпіним, нападник перестав потрапляти в основний склад і в підсумку був відправлений в оренду команди з Ростова. !zn

Читайте також:

Лідери "Карпат", яких вигнали з команди, продовжать кар'єру в Росії та Німеччині

Голкіпер збірної України Андрій Дикань стане граючим тренером "Спартака"

Власник "Спартака" пообіцяв продати клуб уболівальникам за прикладом британських команд

Молодий талант "Динамо" перейде у "Барселону" за 10 мільйонів євро

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі