"Барселона" встановила рекорд за кількістю забитих голів

Поділитися
"Барселона" встановила рекорд за кількістю забитих голів "Барселона" забила 180 голів © twitter.com/FCBarcelona
Каталонський клуб у 2015 році 180 разів розписався у воротах суперника.

"Барселона" встановила рекорд за кількістю голів за один календарний рік, побивши попереднє досягнення, яке належало "Реалу".

Розгромивши на своєму полі "Бетіс" (4:0) в 17-му турі Прімери, "Барселона" довела кількість забитих за звітний рік м'ячів до 180. Рекорд "Реала", встановлений в 2014 році, налічував 178 м'ячів.

Рекордний 179-й і третій гол у поєдинку проти "Бетіса" провів Луїс Суарес. Уругваєць зробив у цій зустрічі дубль, ще по голу забили Лео Мессі, який провів свій п'ятисотий матч у футболці "Барси", та Іван Ракітіч.

Зазначимо, що 75% з 180 голів каталонців на рахунку зоряного південноамериканського тріо Мессі-Суарес-Неймар. Аргентинець і уругваєць відзначилися по 48 разів, а бразилець - 41 раз.

Нагадаємо, в 2015 році "Барселона" виграла п'ять трофеїв: чемпіонат і Кубок Іспанії, Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА і клубний чемпіонат світу. Каталонців визнали найкращою командою року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі