Баль звинуватив у поразці збірної України атакуючих гравців

Поділитися
© Clive Barda / Royal Opera House
Андрій Баль вважає, що головною причиною поразки від Чорногорії стала недостатня активність атакуючих гравців збірної України. Він також переконаний, що нічия з Англією зробила футболістів «дещо самовпевненими» і це відбилося на подальших результатах.

Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України з футболу Андрій Баль зазначив, що команда буде боротися до останнього за право попадання на Чемпіонат світу з футболу 2014 року.

"Звичайно, ми сподівалися на краще, хотіли виправити своє турнірне становище ... Але будемо боротися до кінця", - сказав він на прес-конференції після матчу проти Чорногорії, який українці програли з рахунком 0:1.

Баль вважає, що головною причиною поразки стала недостатня активність атакуючих гравців збірної України. А оборона чорногорців, у свою чергу, перекрила господарям поля всі шляхи до своїх воріт. Тому його підопічним доводилося постійно вдаватися до дальніх ударів.

- Збірна України програла Чорногорії на «Олімпійському» 0:1 (ВІДЕО)

На його думку, на команду також психологічно вплинув пропущений в першому таймі перед самою перервою гол.

Баль вважає, що перший відбірковий матч України проти Англії, який завершився в Лондоні з рахунком 1:1, зробив футболістів дещо самовпевненими і це відбилося на подальших результатах.

У свою чергу головний тренер збірної Чорногорії Бранко Брновіч зазначив, що його підопічні зіграли проти України так, як і планували. "У першому таймі ми блокували найбільш небезпечних футболістів збірної України, а у другому таймі закріпили досягнутий результат", - сказав він.

Нагадаємо, після нічиєї зі скромною командою Молдови збірна України втратила три очки у Києві, програвши Чорногорії 0:1. !zn

Читайте також:

Футболісти збірної «в шоці» від нічиєї з Молдовою: м'яч летів куди завгодно, тільки не у ворота (ВІДЕО)

Збірна України втрачає очки в матчі проти Молдови - 0:0 (ВІДЕО)

Федерація футболу спростувала інформацію про призначення Заварова тренером збірної

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі