"Атлетико" вибив "Реал" з Кубка Іспанії 1/8 фіналу

Поділитися
"Атлетико" вибив "Реал" з Кубка Іспанії 1/8 фіналу "Атлетіко" залишив не у справ "Реал" © realmadrid.com
"Матрацники" вдруге в нинішньому сезоні завдали поразки титулованим землякам. В 1/4 фіналу "Атлетіко" зіграє з "Барселоною".

Мадридський "Атлетіко" не дозволив землякам з "Реалу" вийти до чвертьфіналу Кубку Іспанії: у матчі двораундового протистояння "вершковим" необхідно було відіграти дефіцит у два м'ячі, однак поєдинок завершився внічию 2:2. Додамо, що "Реал" був чинним володарем трофею.

Героєм протистояння на "Сантьяго Бернабеу" став Фернандо Торрес, який відкрив рахунок вже на 1-й хвилині матчу, поставивши "Королівський клуб" в незручне становище. У другому таймі, і знову майже одразу після стартового свистка, Торрес вивів "матрацників" вперед після того, як Серхіо Рамос відновив рівновагу. Все, на що вистачило "Реал" - зрівняти рахунок: на 54-й хвилині це зробив Кріштіану Роналду.

Проте при цифрах 2:2 на табло господарям поля треба було забивати ще три голи. Природньо, що підопічні Дієго Сімеоне не стали допускати помилок недавнього матчу з "Барселоною" (1:3) і спокійно дограли зустріч.

Таким чином, в 1/4 фіналу "Атлетіко" зустрінеться з "Барселоною". Ігри відбудуться 21 і 28 січня. Перший матч пройде на полі каталонців.

Кубок Іспанії. 1/8 фіналу. Матч

РЕАЛ - АТЛЕТИКО- 2:2 (1:1)

Перший матч - 0:2.

Голи: Фернандо Торрес, 1 (0:1). Серхіо Рамос, 20 (1:1). Фернандо Торрес, 46 (1:2). Кріштіану Роналду, 54 (2:2).

"Реал" (Мадрид): Навас, Карвахаль, Пепе (Варан, 59), Серхіо Рамос, Марселу, Іско, Кроос, Родрігес (Хесе, 72), Кріштіану Роналду, Бензема, Бейл.

"Атлетіко" (Мадрид): Хмар, Хуанфран, Міранда, Годін, Сікейра, Коке, Тіагу, Маріо Суарес, Рауль Гарсія (Хіменес, 81), Грізманн (Габі, 74), Фернандо Торрес (Арда Туран, 58).

Попередження: Рауль Гарсія, 28. Тіагу, 49. Годін, 52. Серхіо Рамос, 56. Марселу, 83. Коке, 84. Карвахаль, 86. Іско, 90.

Суддя: Матеу Лаос.

15 січня. Мадрид. Стадіон "Сантьяго Бернабеу".

Додамо, що перед поєдинком Кріштіану Роналду підняв перед уболівальниками "Золотий м'яч", володарем якого він став три дні тому - 12 січня.

В інших парах 1/4 фіналу Кубка зустрінуться: "Малага" - "Атлетик", "Еспаньол" - "Севілья", "Вилльяреал" - "Гетафе".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі