"Атлетик", як і "Шахтар"грає в атакуючий і технічний футбол - експерт

Поділитися
"Атлетик", як і "Шахтар"грає в атакуючий і технічний футбол - експерт "Шахтарю" в Лізі Чемпіонів буде протистояти команда, яка любить атакувати
Колишній півзахисник "гірників" вважає, що його команді буде легко боротися за успішний виступ у Лізі Чемпіонів, якщо в перший матч завершиться її перемогою.

Суперник "Шахтаря" по груповому турніру Ліги Чемпіонів іспанський "Атлетик" грає в схожий з "гірниками" футбол - атакуючий і технічний.

Таку думку напередодні очної зустрічі іспанців та українців висловив футбольний експерт Геннадій Зубов - в минулому хавбек донецькому команди, а нині - наставник юнацької команди "Шахтаря" (вік гравців до 16 років).

"Атлетик" - команда, яка грає в такий же технічний і атакуючий футбол, як і "Шахтар". Тому те, що відбувається на полі спрогнозувати непросто. Думаю, ми побачимо багато цікавих моментів у висококласному виконанні. Загалом, чекаю інтригуючого поєдинку", - зазначив Зубів.

На думку фахівця, перемога в выздном матчі могла б надати "гірникам" додаткову впевненість у власних силах.

"Перші ігри Ліги Чемпіонів дуже важливі, адже старт на хорошій ноті додасть впевненості команді. Так і в наступних поєдинках колектив зможе відчувати себе більш комфортно у психологічному плані. А цей факт позначиться на подальших результатах", - цитує Зубова офіційний сайт "Шахтаря".

Нагадаємо, матч між "Шахтарем" і "Атлетиком" відбудеться в Більбао 17 вересня о 21:45.

Додамо, що в групппе Н окрім іспанської команди українці зіграють з португальським "Порту" і білоруський БАТЕ.

Раніше повідомлялося, що найкращий бомбардир "Шахтаря" в нинішньому сезоні Олександр Гладкий пообіцяв, що його команда підійде до старту в Лізі Чемпіонів у бойовому настрої. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі