Аруна покине "Динамо", Кравець днями пройде медогляд в "Штутгарті" - ЗМІ

Поділитися
Аруна покине "Динамо", Кравець днями пройде медогляд в "Штутгарті" - ЗМІ Аруна в "Динамо" не затримається © Dynamo.kiev.ua
Два гравця близькі до того, щоб залишити київський клуб.

Нігерійський півзахисник "Динамо" Лукман Аруна, який першу частину сезону провів в оренді в "Анжі", не хоче залишатися в київському клубі.

За інформацією ЗМІ, Аруна отримав пропозицію від одного з турецьких клубів. "Хоча в Аруни є пропозиції і з інших країн, в січні він завершить співпрацю з "Динамо" і майже напевно переїде в Туреччину", - повідомило джерело з оточення футболіста.

25-річний Аруна провів у складі "Анжи" 12 матчів у РФПЛ, забив 1 м'яч і віддав 1 гольову передачу. Раніше генеральний директор махачкалінського клубу Сергій Корабльов заявив, що нігерієць не розкрив свій талант через проблеми з психологією.

У той же час Артем Кравець в найближчі дні пройде медогляд в "Штутгарті", після чого буде підписано орендну угоду до кінця сезону. При цьому, за неофіційною інформацією, за німецьким клубом буде закріплене право викупу нападника у "Динамо".

Кравець у нинішньому сезоні провів у складі "Динамо" 18 матчів, в яких забив 3 голи і зробив 6 результативних передач.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі