«Арсенал» і «Металург» у четвер зіграють у кваліфікації Ліги Європи

Поділитися
Київський «Арсенал» дебютує в єврокубках матчем на стадіоні «Динамо» проти словенської «Мури», а донецький «Металург» зіграє на виїзді проти норвезького «Тромсе».

У четвер, 2 серпня, стартує третій кваліфікаційний раунд Ліги Європи, в якому зіграють відразу два українські клуби.

О 19:00 київський «Арсенал» дебютує в єврокубках матчем на стадіоні «Динамо» проти словенської «Мури», а о 20:00 донецький «Металург» зіграє на виїзді проти норвезького «Тромсе».

«Каноніри» є фаворитами у парі з «Мурою». Напередодні домашньої зустрічі «каноніри» здобули першу перемогу в новому сезоні, обігравши в Луганську «Зорю» з рахунком 3:1. Дублем в неділю відзначився ветеран Максим Шацьких. До цього підопічні Леоніда Кучука поступилися в чемпіонаті донецькому «Шахтарю» (0:6) і київському «Динамо» (0:1).

Не блищить у внутрішній першості і «Мура», яка в трьох стартових турах набрала лише очко. Однак, на відміну від «Арсеналу», в кожній з проведених ігор словенська команда обов'язково забивала. Щоправда, у «Мурі» не зіграє основний нападник команди Фаіч, який відбуває дискваліфікацію.

Донецький «Металург» тільки входить в сезон і поки далекий від оптимальної форми, тоді як чемпіонат Норвегії не так давно перетнув свій екватор. Втім, «Тромсе» у ньому аж ніяк не на провідних ролях, влаштувавшись на сьомому місці.

Щоправда, «Металург» поки зовсім є аутсайдером української прем'єр-ліги, програвши всі три поєдинки на старті, а також поступившись в матчі за суперкубок «Шахтарю».

Тим не менш, у другому відбірковому раунді Ліги Європи підопічні Володимира П'ятенка легко впоралися з «Челіком», здолавши чорногорців із загальним рахунком 11:2, і мають право претендувати на вихід в раунд плей-офф. !zn

Читайте також:

«Динамо» перемогло «Фейєноорд» у Києві (відео)

Футбольні фанати заплатять Федерації футболу по 103 тис. грн за «фаєри»

Сьомін окреслив завдання «Динамо» в Лізі чемпіонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі