"Арсенал" втратив перемогу над "Андерлехтом", ведучи в рахунку 3:0

Поділитися
"Арсенал" втратив перемогу над "Андерлехтом", ведучи в рахунку 3:0 "Андерлехт" зумів відігратися, поступаючись 0:3 в гостях © rsca.be
Команда Арсена Венгера примудрилася засмутити вболівальників на своєму стадіоні, дозволивши зрівняти рахунок бельгійському "Андерлехту". А три очки гарантували б англійцям участь в плей-офф.

Лондонський "Арсенал" втратив перемогу над "Андерлехтом" у 4-му турі Ліги Чемпіонів: підопічні Арсена Венгера могли були без кількох хвилин в 1/8 фіналу турніру, коли Александар Мітровіч встановив рахунок 3:3.

Англійці ускладнили собі завдання виходу в плей-офф, адже попереду у них нелегкі поєдинки з "Боруссією" і "Галатасараєм" на виїзді, а турецький клуб поки зберігає шанси на потрапляння в Лігу Європи.

Домінування "Арсеналу" в першому таймі, гарні швидкісні комбінації, а також два голи, які влетіли у ворота гостей, - все це говорило про те, що швидше за все команда Венгера вирішить головну задачу і набере заповітні три очки. Та й після перерви ситуація на полі не особливо змінилася.

На 58-й хвилині чилієць Санчес, який став кращим придбанням команди за останні роки, відправив у прорив Окслейд-Чемберлена і той зробив рахунок 3:0. Але краще б він цього не робив, адже три гол розслабив "канонірів". Через три хвилини бельгійці відквитали один м'яч, а незабаром з пенальті впритул наблизилися до опонента. Тут ще й Венгер здивував, випустивши на поле двох гравців атакуючого плану - Томаша Росицького і Лукаса Подольські.

Бельгійці завелися і провели кілька атак, а на 90-й забили гол у стилі англійського футболу - простріл і удар головою. Залишилося часу не вистачило "Арсеналу" для того, щоб врятуватися від непорозуміння.

"Арсенал" (Англія) - "Андерлехт" (Бельгія) - 3:3 (2:0)

Голи: Артета, 25 - з пенальті (1:0). Санчес, 29 (2:0). Окслейд-Чемберлен, 58 (3:0). Ванден Борре, 61 (3:1). Ванден Борре, 73 - з пенальті (3:2). Мітровіч, 90 (3:3).

"Арсенал": Щенсни, Чемберс, Монреаль, Мертезакер, Гіббс, Окслейд-Чемберлен (Росіцкі, 82), Артета (Фламіні, 62), Санчес, Ремсі, Касорла, Уелбек (Подольскі, 83).

"Андерлехт": Прото, Ванден Борре, Дешахт, Мбемба (Дендонкер, 53), Ачімпонг, Нахар, Тьелеман, Клєштан, Прат, Конте (Кавайя, 46), Сір'як (Мітровіч, 62).

Попередження: Монреаль, 72. Клєштан, 87. Митрович, 89. Ванден Борре, 90+3.

Суддя: Тюрпен (Франція).

4 листопада. Лондон."Емірейтс Стедіум".

Додамо, що в наступному турі в групі D "Андерлехт" прийме "Галатасарай" у битві аутсайдерів, а "Арсенал" спробує взяти реванш у "Боруссії" за поразку на старті групового турніру.

Раніше повідомлялося, що мадридський "Реал" забезпечив собі участь у 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів завдяки четвертій поспіль перемозі у груповому турнірі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі