Аргентинським втікачам "Металіста" дали два дні на повернення: інакше - санкції

Поділитися
Аргентинським втікачам "Металіста" дали два дні на повернення: інакше - санкції © rush.org.ua
Схоже, що харківський клуб не залишиться без підтримки УЄФА у ситуації, коли футболісти, що мають контракт, самовільно покинули розташування клубу.

Аргентинські легіонери "Металіста" Себастьян Бланко, Хосе Соса, Алехандро Гомес і Джонатан Крістальдо можуть отримати серйозні санкції від УЄФА за невиконання зобов'язань за чинним контрактом.

Вони покинули розташування "Металіста", і вирушили на батьківщину, звідки, за їхніми словами, не мають наміру повертатися в Україну.

Втім, у Харкові мають намір розібратися з ситуацією за буквою закону.

Як повідомляє ARG Noticias, четверо аргентинців як і раніше не збираються повертатися в розташування клубу і наполягають на своєму відході, тоді як у харківському клубі закликають футболістів одуматися і не погіршувати ситуацію.

За інформацією джерела, "Металіст" вже заручився підтримкою УЄФА і висунув ультиматум - у найближчі 48 годин повернутися в Україну і продовжити підготовку до сезону. В іншому випадку на аргентинців чекають санкції.

Що цікаво, Себастьян Бланко себе втікачем не вважає.

"Я був у Буенос-Айресі за згодою клубу. Ніхто нікуди не втік. Останні півроку були дуже хороші, але я вирішив не повертатися в Україну. У мене немає страху, але я вирішив міркувати тверезо", - заявив хавбек.

Раніше його партнер і співвітчизник Гомес стверджував, що останньою краплею в його рішенні залишитися на батьківщині був збитий над Донецькою областю авіалайнер Боїнг-777.

Примітно, що ще один харківський аргентинець Марко Торсільєрі продовжує готуватися до старту сезону у Прем'єр-лізі-2014/15 з "Металістом". За його словами, він буде до кінця виконувати свої контрактні зобов'язання перед українським клубом.

Додамо, що у першому турі чемпіонату 27 липня харків'яни зустрінуться з луганською "Зорею" - поєдинок відбудеться у Запоріжжі.

Нагадаємо, раніше шестеро легіонерів "Шахтаря" відмовилися летіти з командою до Львова з Франції, де проводила тренувальний збір українська команда. За декілька днів гравці так і не повернулися у розташування клубу. !zn

Читайте також:

Луческу поскаржився на футбольних агентів: Вони хочуть заробити на нашій біді

"Дніпро" став неофіційним переможцем літнього міжсезоння

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі