Андрій Шевченко може підписати контракт з індонезійським клубом

Поділитися
© stroymart.com.ua
Після невдалої спроби почати політичну кар'єру, футболіст не проти повернутися до футболу. Клуб-лідер місцевого чемпіонату Індонезії готовий запропонувати Шевченку міні-контракт, в рамках якого за кожен матч українець отримає близько 0 тис.

Екс-капітана збірної України з футболу, володаря "Золотого м'яча" українця Андрія Шевченка кличуть грати до чемпіонату Індонезії.

Як повідомляє в неділю сайт kaltimpost.co.id, індонезійський клуб "Мітра Кукар", який є лідером місцевого чемпіонату, має намір запропонувати Шевченку контракт на п'ять матчів, за кожен з яких українець отримає 1 млрд індонезійських рупій (близько 0 тис.).

"Шева зізнався, що він хоче грати за "Мітра Кукар". Проблема в тому, скільки часу він зможе грати за наш клуб. Також нам ще необхідно обговорити умови контракту", - повідомив представник клубу. За його словами, команда поточно може заявити одного неазійського гравця, але тільки на друге коло чемпіонату країни, оскільки період реєстрації гравців вже закрито.

У суботу 9 лютого Шевченко взяв участь у благодійному матчі між зірковими ветеранами італійського "Мілана" і кращими футболістами Індонезії, який відбувся в Джакарті. Зірки "Мілана" виграли 4:2, на рахунку А.Шевченко один із забитих голів.

Наразі "Мітра Кукар" лідирує в Суперлізі Індонезії після шести зіграних турів. У вищій футбольній лізі Індонезії грає 18 команд. Турнір проходить по системі "весна-осінь".

Як повідомлялося, після вильоту збірної України на домашньому чемпіонаті Європи 2012 року на груповому етапі Шевченко заявив про свій вихід з національної команди. У червні 2012 року у нього закінчився контракт з київським "Динамо", в який володар "Золотого м'яча"-2004 повернувся в серпні 2009 року після виступів в італійському "Мілані" і лондонському "Челсі".

Після закінчення Євро-2012 Шевченко завершив футбольну кар'єру і став членом партії Наталії Королевської "Україна-Вперед!", з якою брав участь у парламентських виборах 2012 року, але не зумів пройти до Верховної Ради.

19 листопада 2012 року Шевченко відмовився прийняти пропозицію президента Федерації футболу України Анатолія Конькова очолити національну збірну України з футболу. !zn

Читайте також:

Шевченко відмовився очолити збірну України

Андрій Шевченко в рейтингу кращих бомбардирів ХХІ століття зайняв 12 місце

Футболіст Шевченко увійшов у смак життя в політиці

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі