Американські інвестори хотіли врятувати запорізький "Металург"

Поділитися
Американські інвестори хотіли врятувати запорізький "Металург" "Металург" так і не знайшов інвесторів © ua-football.com
Однак у підсумку потенційні спонсори не захотіли спілкуватися з співвласником футбольного клубу Олександром Богуслаєвим.

Запорізький "Металург" міг стати власністю американських инвесоров, яких зацікавила велика кількість талановитих випускників клубної академії, здатних виступати на високому рівні. Однак у підсумку спонсори відмовилися вести переговори з головним співвласником клубу Олександром Богуслаєвим.

Про це на засіданні робочої групи з проблем клубу розповів заступник голови Запорізької облдержадміністрації Едуард Гугнін:

"Був один варіант з інвестором із США. Ці американці готові були вкладати в клуб дуже хороші гроші – 500 тисяч доларів в місяць. Вони збиралися виховувати футболістів для американської футбольної ліги – МЛС. Тут є гарна база і всі умови для цього. Це дозволило б цим американцям потім не витрачати великі гроші на придбання дорогих гравців", - підкреслив Гугнін.

"Коли вони почали виходити на переговори, то збирали інформацію про клуб. В результаті сказали, що якщо є хтось, крім Богуслаєва, з ким можна спілкуватися, то вони готові до переговорів. У клубі ж їм повідомили, що всі питання вирішує тільки Олександр В'ячеславович. На що вони відповіли категорично: "З ним ми спілкуватися не будемо". Це їхня позиція".

Читайте також: "Металургу" дозволять використовувати "Славутич-Арену" безкоштовно

Нагадаємо, що клуб фактично припинив існування, але все ще продовжує функціонувати клубна академія, в якій тренери працюють на добровільній основі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі