Алієв відрахований з казахстанського "Тараза" за бійку з тренером

Поділитися
Алієв відрахований з казахстанського "Тараза" за бійку з тренером Алієв став вільним агентом © fckairat.kz
Екс-півзахисник "Динамо" не затримався в черговому клубі.

Колишній гравець київського "Динамо" і збірної України Олександр Алієв був відрахований з казахстанського "Тараза" у зв'язку з конфліктом футболіста з головним тренером Юрієм Максимовим.

Алієв запізнився на виліт команди в аеропорт, а Максимов зробив півзахиснику зауваження, після чого футболіст накинувся на тренера з кулаками.

У підсумку керівництво клубу прийняло рішення розірвати з українським футболістом контракт. Варто відзначити, що саме Юрій Максимов наполягав на підписанні плеймейкера в червні.

Нагадаємо, угода "Тараза" з Алієвим діяла до кінця 2016 року, коли в Казахстані завершується сезон. У своєму дебютному матчі проти "Акжайика" (1:2) Алієв вийшов на заміну на 75-й хвилині та ударом з-за меж штрафного забив єдиний м'яч за команду.

Останнім професійним клубом Алієва перед Казахстаном був "Анжі", за який плеймейкер виступав до січня 2015 року. Після цього він грав за аматорські "Рух" і "Катандзаро". За останню команду Алієв виступав безкоштовно - для підтримки форми.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі