Алієв вважає, що президент "Локомотива" має вибачитися перед Мілевським

Поділитися
Гравець «Локомотива» Александ Алієв прокоментував висловлювання президента клубу Ольги Смородської на адресу нападника «Динамо» Артема Мілевського.
Гравець «Локомотива» Александ Алієв прокоментував висловлювання президента клубу Ольги Смородської на адресу нападника «Динамо» Артема Мілевського.«Я не буду мовчати у цій ситуації. Смородська - стороння людина, а не мати для Артема. Вона не мала жодного права так негарно відгукуватися про нього і підривати його авторитет. Він зараз у відпустці і полетів дуже далеко. Коли повернеться і дізнається, то буде справжній скандал. Впевнений, відповідь Мілевського піде у дуже грубій формі. Якщо клуб не зміг купити гравця, то це не означає, що він нікому не потрібен. За її логікою, якщо футболіст не перейшов з «Динамо» до іншого клубу, значить, він поганий і ним ніхто не цікавився. Це неправильно. Можливо, кияни просто не захотіли відпускати нападаючого. При першій же зустрічі запитаю у президента, чому вона так негарно висловлювалася про мого друга». Нагадаємо, що президент ФК "Локомотив" Ольга Смородська пояснила, чому клуб не купив київського динамівця Артема Мілевського.

За матеріалами Спорт-Экспресс

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі