Ахметов піде на футбол тільки на "Донбас Арену"

Поділитися
Ахметов піде на футбол тільки на "Донбас Арену" Ахметов мріє про повернення в Донецьк © ФК Шахтер
Через рік мовчання президент донецького "Шахтаря" поспілкувався з журналістами.

Рінат Ахметов дав інтерв'ю програмі "Про футбол" на телеканалі "2+2", відповівши на низку запитань про свою нинішню діяльність, про сьогодення і майбутнє донецького "Шахтаря" і Мірчі Луческу.

"Не уявляв, що з ювілеєм будемо вітати Містера саме так. Думав, що ми все скажемо йому спасибі на "Донбас Арені" в присутності 50 тисяч уболівальників. А дякувати йому є за що".

"Шахтар" буде ставити амбітні цілі перед собою, але ми знаходимося не в рівних умовах, тому що всі ігри проводимо на виїзді. Мій колега Ігор Суркіс каже, що цей чемпіонат нічим не відрізняється, але це не так. "Динамо" провело 80% ігор минулого сезону вдома, у Києві, а це перевага. В такій ситуації кожне очко впливає на розв'язку турніру. Але ми не говоримо, що хтось винен. Будемо гордо йти вперед і долати складні перешкоди. Наша мета - перемогти".

"Я хочу зберегти і повернути найсильніший "Шахтар" у Донецьк і на "Донбас Арену". Фінансування не скорочувалася, бюджет залишився колишнім, але зараз немає інвестиційного бюджету, тому що ми не купуємо нових гравців. Ми інвестували в академію, яка приносить нам користь".

"Я на стадіоні не був цілий рік. Більшість наших уболівальників знаходиться в Донецьку, ми збиралися на "Донбас Арені" з 40 тисячами людей на найгірший матч. Мені важко, але я піду на футбол тільки на "Донбас Арену" разом з нашими уболівальниками".

Нагадаємо, що після перших трьох турів "Шахтар" і "Динамо" ділять перше місце, набравши по дев'ять очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі