Агент Зозулі просить у ФІФА дозволу на додатковий трансфер

Поділитися
Агент Зозулі просить у ФІФА дозволу на додатковий трансфер Зозуля ще може зіграти в поточному сезоні © football.ua
Український форвард намагається домогтися права грати в поточному сезоні.

Агент нападаючого збірної України і "Бетіса" Романа Зозулі Володимир Кузьменко звернувся до ФІФА з проханням дозволити гравцеві ще один перехід в інший клуб.

"Ми послали запит до ФІФА, щоб Зозулі дозволили на ці півроку заявитися в той чемпіонат, де трансферне вікно ще відкрито. Якщо прохання задовольнять, то у нас з'являться варіанти, починаючи від України і Норвегії і закінчуючи Китаєм і Південною Америкою. Головне - дозвіл", - цитує Кузьменка "Сегодня".

Нагадаємо, Зозуля повинен був грати за "Райо" до кінця сезону, але фанати команди публічно звинуватили українця в нацизмі і вимагали у керівництва клубу не здійснювати трансфер, після чого Роман повернувся в "Бетіс". При цьому у гравця тепер немає можливості виходити на поле до кінця сезону, так як Зозуля юридично змінив вже три клуби.

Варто відзначити, що в підтримку Зозулі виступили його партнери по "Бетісу", керівництво клубу, Федерація футболу України, Андрій Шевченко та багато інших.

Читайте також: Фанати "Райо Вальєкано" опублікували "досьє" на Зозулю

Пізніше стало відомо, що Роман Зозуля отримав пропозицію повернутися в "Райо Вальєкано", тоді як вболівальники клубу створили на гравця "досьє" і продовжують протестувати проти його переходу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі