ЗМІ: Колишній нападник «Шахтаря» переходить до російського «Рубіна»

Поділитися
Бразильський нападник французького «Марселя» Брандао, який протягом тривалого часу виступав у донецькому «Шахтарі» переходить до російського клубу «Рубін». Про це в п'ятниць у, 27 серпня, повідомив авторитетний журнал «France Football».
Бразильський нападник французького «Марселя» Брандао, який протягом тривалого часу виступав у донецькому «Шахтарі» переходить до російського клубу «Рубін». Про це в п'ятниць у, 27 серпня, повідомив авторитетний журнал «France Football».За даними видання, 30-річний футболіст вже повідомив керівництво «Марселя» про своє бажання продовжити кар'єру в російському чемпіонаті. Як пояснило джерело «France Football», російський клуб запропонував Брандао дуже вигідну фінансова пропозиція. Так, у разі підписання контракту з «Рубіном» він отримає бонус у розмірі мільйона євро. При цьому зарплатня форварда складе 2,5 мільйона євро за сезон. Як зазначає «France Football», російський клуб сплатить за гравця «Марселю» 7 мільйонів євро. У минулому сезоні Брандао відіграв у чемпіонаті Франції 30 матчів і забив 8 голів.   До «Марселя» він перейшов за 6 мільйонів євро з донецького «Шахтаря», у складі якого він був майже шість років і став одним з лідерів української команди.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі