46-річний боксер впевнений, що зможе перемогти Володимира Кличка

Поділитися
46-річний боксер впевнений, що зможе перемогти Володимира Кличка Тарвер впевнений у своїх силах
Колишній абсолютний чемпіон світу в напівважкій вазі Антоніо Тарвер чекає свого шансу зустрітися з українським володарем поясів WBO/WBA/IBF/IBO Володимиром Кличком.

За словами Тарвера, його досвід допоможе йому впоратися з Володимиром, якщо український чемпіон погодиться вийти проти нього на ринг:

"Бій моєї мрії – це, звісно, поєдинок з Володимиром Кличком. Тільки перемігши кращого з кращих, яким є Володимир Кличко, я зможу називати себе справжнім чемпіоном світу в суперважкій вазі. І він боксер з моєї ери. Тільки він може зрівнятися зі мною в досвіді. Ми обидва вийшли з однієї Олімпіади, і виступаємо в професіоналах вже майже 20 років, тому давайте подивимося, хто з нас краще", - цитує американця портал Boxing News.

"Я вже довів, що можу побити будь-кого. Коли я нокаутував Роя Джонса у другому раунді, він вважався Суперменом, Флойдом Мейвезером тих часів. Він був королем рейтингу pound-for-pound, коли я його нокаутував. Те, що люди сподіваються побачити, щоб хтось зробив з Флойдолм Мейвезером, я зробив з Роєм Джонсом. А це значить, що я можу побити будь-кого, включаючи Володимира Кличка".

Свій наступний поєдинок Кличко планує провести проти британця Тайсона Ф'юрі. Найближчим часом відбудуться торги, після яких стануть відомі деталі боксерського вечора, в тому числі і місце його проведення.

Читайте також: Кличко отримає більшу частину прибутку від бою з Ф'юрі

Свій останній бій Антоніо Тарвер провів 11 грудня минулого року, нокаутувавши у сьомому раунді Джонатана Бенкса, який є тренером Володимира Кличка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі