22 російських біатлоніста виправдані у справі по допінгу

Поділитися
22 російських біатлоніста виправдані у справі по допінгу Частина російських біатлоністів була виправдана © sports.ru
Міжнародний союз біатлоністів закрив розслідування по ряду біатлоністів, які підозрювалися у використанні допінгу.

На засіданні Виконавчої ради Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) було прийнято рішення продовжити розслідування щодо 7 російських спортсменів, які підозрюються у використанні допінгу.

При цьому у списку не виявилося ще 22 російських біатлоністів, які спочатку підозрювалися у застосуванні допінгу в період з 2011 по 2015 роки, але в підсумку були виправдані.

Імена спортсменів Міжнародний союз біатлоністів розкривати не став, проте у заяві повідомляється, що відсторонення двох російських спортсменів, яке було прийнято в грудні минулого року, залишилося в силі.

Нагадаємо, приводом для початку розслідування в відношенні представників збірної Росії з біатлону стала друга частина доповіді Річарда Макларена, в якій повідомлялося, що заборонені препарати вживали російські спортсмени, які виступали на Олімпіаді-2012 в Лондоні, літній Універсіаді-2013, чемпіонаті світу з легкої атлетики 2013 року в Москві і зимових Іграх 2014 року в Сочі. Махінації проводилися під контролем Російського антидопінгового агентства (РУСАДА), ФСБ і Міністерства спорту.

Читайте також: Національний антидопінговий центр України закликав відсторонити Росію від всіх змагань

Нагадаємо, у Росії вже відібрали етап Кубка світу з біатлону в Тюмені, фінал Кубка світу з лижних гонок та чемпіонат світу з бобслею і скелетону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі