«Регіонали» сподіваються, що консультації щодо розблокування Ради закінчаться до 16:00

Поділитися
Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сподівається, що консультації у спікера з приводу розблокування роботи парламенту закінчаться до 16:00.
Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов сподівається, що консультації у спікера з приводу розблокування роботи парламенту закінчаться до 16:00.«Я не бачу в найближчій перспективі - годину-дві, що ці консультації закінчаться. Можливо, це може статися до вечірнього засідання, і я сподіваюся на це», - сказав він на брифінгу у четвер, 16 грудня, у Києві. Єфремов зазначив, що якщо компроміс не буде знайдений, «то ми подивимося, в якому режимі і як організувати роботу парламенту для того, аби рік закінчити з тими результатами, які ми запланували». За його словами, ніхто не зможе перешкодити прийняти державний бюджет на 2011 рік. «Ми організовуємо роботу парламенту таким чином, щоб всі основні документи, які мають бути прийняті в цьому році, були прийняті», - заявив Єфремов. Як повідомлялося, у четвер вранці депутати фракції «БЮТ-Батьківщина» заблокували трибуну парламенту з вимогою припинити політичні переслідування їхнього лідера Юлії Тимошенко. Напередодні Тимошенко побувала у Генеральній прокуратурі, де їй повідомили про кримінальну справу щодо неї і пред'явили підписку про невиїзд.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі