Представникам Lufthansa не дозволено коментувати інцидент з Луценком

Поділитися
Представникам авіакомпанії Lufthansa, чий персонал не допустив на борт літака міністра внутрішніх спр...

Представникам авіакомпанії Lufthansa, чий персонал не допустив на борт літака міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка через підозру в нетверезості, не дозволено коментувати конфлікт в аеропорту Франкфурта-на-Майні. Про це «Дзеркалу тижня» повідомив прес-секретар Центрального офісу Lufthansa в Лондоні Ааге Дюнхаупт, підтвердивши також хід основних подій під час інциденту.

«Ми не можемо говорити зараз про конфлікт з міністром внутрішніх справ або підтвердити інформацію, взяту з інших джерел — засобів масової інформації. Ми не можемо до цього часу підтвердити інформацію по цій персоні. На всі запитання, пов’язані з особою міністра внутрішніх справ, нам не дозволено відповідати», — сказав Ааге Дюнхаупт.

Він не підтвердив повідомлення про те, що екіпаж рейсу Київ—Франкфурт 4 травня передав до Франкфурту інформацію про пасажира, який летить транзитом до Сеула і перебуває у небезпечно нетверезому стані.

«Цю інформацію я ще не чув, і не можу її підтвердити, — сказав представник авіакомпанії. — Немає відомого мені аналізу подій про те, що відбувалося на рейсі Київ—Франкфурт. Я навіть не знаю, чи йдеться про політ Lufthansa з Києва до Франкфурта. Можливо, це був рейс іншої компанії».

Коментуючи хід подій в аеропорту Франкфурта 4 травня, Ааге Дюнгаупт розповів: «Обидва українські пасажири, що прибули до часу вильоту літака, здалися наземному персоналу нетверезими. Виходячи з цього, їх подальше проходження на борт виключалося… Двоє українських громадян почали дискусію з персоналом на підвищених тонах, і там справа дійшла до вербальних атак, до дрібного рукоприкладства, внаслідок чого було викликано поліцію».

Він також повідомив, що інформації про те, чи пред’являв голова МВС України дипломатичний паспорт співробітникам терміналу, Lufthansa не має.

Докладніше читайте в матеріалі «Lufthansa: «На всі запитання, пов’язані з особою міністра внутрішніх справ України, нам не дозволено відповідати».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі