Паркування в аеропорту «Бориспіль»: дорого і сердито

Поділитися
Нова загальна кошторисна вартість автопаркінгу зросла більш як на півмільярда, збільшившись, порівняно з раніше затвердженою, на 31%.

На засіданні Кабміну 20 червня провалилася чергова спроба затвердити скоригований проект і титул будівництва паркінгу на 2038 машиномісць біля термінала «Д» державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль». Уряд повторно відмовив Борису Колеснікову, очільнику Мінінфраструктури, у затвердженні кошторису об’єкта. За свідченням очевидців, розмова між віце-прем’єром та прем’єр-міністром відбувалася на підвищених тонах. Нова загальна кошторисна вартість автопаркінгу зросла більш як на півмільярда, збільшившись, порівняно з раніше затвердженою, на 31%. У результаті вартість квадратного метра будови перевищила 3500 дол.

Проект і титул, раніше затверджені розпорядженням уряду №372 від 27.04.2011 р. (з ініціативи Мінінфраструктури), відповідно до яких ведуться будівельні роботи, передбачали будівництво паркінгу для підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012.

Зміна й перезатвердження цих робіт, за задумом ініціаторів, необхідні для завершення будівництва та введення об’єкта в експлуатацію у передбачений термін. Реалізація проекту відбувається за кошти ДП «Міжнародний
аеропорт «Бориспіль».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі