Мороз вважає, що комуністи будуть допомагати Януковичу перемогти на президентських виборах в 2015 році

Поділитися
Колишній лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз вважає, що Комуністична партія може допомогти Партії регіонів здобути перемогу на президентських виборах в 2015 році.

На думку колишнього лідера СПУ Олександра Мороза, сьогодні неважливо, чи будуть комуністи в більшості з «регіоналами», або працювати окремою фракцією, але вони будуть робити так, як це потрібно Партії регіонів у конкретних ключових питаннях. КПУ буде продовжувати політику співпраці з «регіоналами», яка була в попередньому парламенті. «Тобто, відсутність власної політики, яка спостерігалася вже тривалий час», - уточнив він.

«Сьогодні підібрали наш електорат, підібрали свій електорат, але це їхній останній успіх. Тому що, аби відстоювати свою позицію, треба її мати. А, по-друге, потрібно демонстрвуати її не тільки на словах, а насправді. Всі заклики стосовно: "повернемо країну народу" є досить дешевими прийомами і є багато інших речей, які свідчать про те, що сьогодні вони скоріше всього є технічний проект у розрахунку на 2015 рік. Мова йде про те, що на 2015 рік, коли будуть вибори президента, треба буде розіграти якийсь варіант, де поставити символічно крайніх лівих, і крайніх правих символічно, щоб посередині був хтось надійний, стабільний і т.п. Але це навряд чи буде ефективно», - підкреслив колишній лідер СПУ.

«Комуністична партія вже допомагала отримати двічі перемогу, чому б і цього разу не спрацювати», - сказав він.

Нагадаємо, лідер Комуністичної партії Петро Симоненко виключає входження фракції КПУ до складу будь-якої коаліції у Верховній Раді 7-го скликання.

«Фракція Компартії буде самостійною структурою в діяльності парламенту. Ми прийматимемо тільки ті рішення, які будуть у контексті нашої передвиборної програми, і ні в які коаліції фракція Компартії не вступатиме. Тому тут я хочу поставити крапку», - сказав він.

При цьому Симоненко не виключив спільне голосування КПУ з іншими фракціями у випадку підтримання ними законопроектів, запропонованих комуністами.

Також Петро Симоненко заявив, що Компартія буде брати участь у президентських виборах 2015 року, але з кандидатурою поки не визначилася. !zn

Читайте також:

ЦВК завершила підведення підсумків парламентських виборів

КПУ не має наміру вступати ні в чию коаліцію

Партія регіонів не дозволить Тягнибоку ображати в Раді комуністів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі