Єжель скасував свій наказ про передачу Сакського санаторію

Поділитися
Про це на своїй сторінці у Facebook пише голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Міністр оборони Михайло Єжель 28 грудня 2011 року скасував свій наказ від 15 липня 2011 року, яким ліквідується «Сакський центральний військовий клінічний санаторій ім. Пирогова», а всі його фонди, оборотні кошти та цінності передаються іншому державному підприємству МО - «Укрвійськкурорту», яке, крім наз­ви, не має жодного стосунку до медицини та курортної діяльності.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

«Ми таки змусили Єжеля зупинити знищення Сакського військового санаторію, який він наказом №415 від 15 липня 2011 року хотів передати на баланс фірмочки типу «Роги й Копита» під назвою «Укрвійськкурорт». Не вийшло!», - заявив А.Гриценко.

«Тим, хто не в курсі, скажу: це найкращий санаторій в Україні і найбільший платник податків серед усіх санаторіїв України! У ньому лікуються люди з більш як 60 країн світу, з усіх континентів; річний оборот - понад 120 млн. грн. Через Сакський санаторій пройшли майже всі поранені афганці, у ньому повертають безплідним жінкам щастя материнства!» - підкреслив А.Гриценко.

Разом з тим він додав, що залишилися ще дві речі: «витягти з СІЗО директора санаторію, який його підняв на ноги і який заважав ділкам з Міноборони, а ще - стежити, яку нову схему рейдерства вони вигадають, тому що надто ласий це шматок».

Нагадаємо, у липні 2011 року А.Гриценко направив письмові звернення президенту Віктору Януковичу і прем’єр-міністру Миколі Азарову з вимогою негайно скасувати цей наказ М.Єжеля і зберегти найкращу перлину серед українських санаторіїв. Він також закликав усі громадські організації, які опікуються захистом прав хворих, інвалідів, ветеранів війни, воїнів-афганців, військовослужбовців запасу підняти свій голос на захист Сакського санаторію, «щоб спільними зусиллями ми не допустили його рейдерського захоплення і подальшого знищення».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі