Щоб не червоніти перед Європою

Поділитися
Співголова комісії зі зміцнення демократії та утвердження верховенства права заявляє, що в січні нинішнього року комісія вперше за час своєї діяльності внесла на розгляд низку законопроектів.

Новопризначений співголова комісії зі зміцнення демократії та утвердження верховенства права, радник президента України Марина Ставнійчук заявляє, що в січні нинішнього року комісія вперше за час своєї діяльності внесла на розгляд низку законопроектів, повідомляє прес-служба глави держави.

За її словами, йдеться про проекти законів України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», «Про прокуратуру», «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та «Про свободу мирних зібрань». На сьогодні ці законодавчі пропозиції опрацьовуються в адміністрації президента і в робочій групі з питань реформування прокуратури та адвокатури, зазначають у прес-службі.

«Підготовка пропозицій щодо вжиття заходів для завершення виконання Україною зобов’язань, які передбачені її членством у Раді Європи, залишається головним завданням комісії», - зазначила М.Ставнійчук.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі