Справа Луценка

Поділитися
Суд у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка вирішив виділити епізод із отруєнням Віктора Ющенка в окреме провадження.

Суд у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка вирішив виділити епізод із отруєнням Віктора Ющенка в окреме провадження. Про це повідомив суддя Сергій Вовк під час судового засідання. Провівши годину в дорадчій кімнаті, він ухвалив, що епізод у справі отруєння Ющенка, за яким судять Олега Павленова та Володимира Тарасенка, буде виділено в окреме провадження, повідомила «Українська правда».

Минулого четверга вранці два обвинувачених у справі Луценка, Павленов і Тарасенко, не з’явилися на засідання. Їхні адвокати просили перенести розгляд справи, оскільки Тарасенко нині не може ходити й пересувається лише з допомогою милиць, а в Павленова загострилося хронічне захворювання, для лікування якого потрібно не менше 20 днів. І державне обвинувачення, і сторона захисту одностайно погодилися на перенесення засідання. Своєю чергою, Луценко вигукнув: «Зараз прокуратура пришле спеціалістів - «невідкладну прокуратури» - і пересуватиметься».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі