Тільки у 3% української ковбаси відсутня синтетика

8 березня 2012 в 13:00
Абсолютна більшість української ковбаси містить синтетику.
myaso_meat_kolbasa__DSC3133.JPG
Андрій Товстиженко, ZN.UA

В Україні близько 97% ковбасних виробів містять синтетичні речовини і різні фарбники. Про це у коментарі УНН повідомив начальник Управління ринкового нагляду Держспоживінспекції Сергій Кияниченко.

За словами чиновника, в Україні на сьогодні є ковбасні вироби, які не містять синтетичних речовин. Однак, їх дуже мало.

«На сьогоднішній день є така продукція, але, на жаль, у загальній пропорції становить близько 3%. Це мається на увазі ковбаса, яка не містить у собі синтетичних речовин», - повідомив Кияниченко.

Як повідомлялося, український прем'єр Микола Азаров «з жалем» відмовився від ковбаси і сосисок та повністю перейшов на натуральні продукти. При цьому він підкреслив, що аналіз товарів, які продаються в Україні, показав, що більшість товарів абсолютно не відповідають стандартам якості.

Читайте також

За тиждень новорічних свят українці з'їдять 40-денну норму м'яса

Азаров з жалем «відмовився від ковбаси та сосисок»


В Україні 6% продуктів містять ГМО

Мінприроди: Усі генно-модифіковані рослини в Україні вирощуються незаконно

За матеріалами: УНН
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter
Немає коментарів
Loading...
Реклама
USD 26.10
EUR 28.01
Останні новини