Тільки у 3% української ковбаси відсутня синтетика

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Абсолютна більшість української ковбаси містить синтетику.

В Україні близько 97% ковбасних виробів містять синтетичні речовини і різні фарбники. Про це у коментарі УНН повідомив начальник Управління ринкового нагляду Держспоживінспекції Сергій Кияниченко.

За словами чиновника, в Україні на сьогодні є ковбасні вироби, які не містять синтетичних речовин. Однак, їх дуже мало.

«На сьогоднішній день є така продукція, але, на жаль, у загальній пропорції становить близько 3%. Це мається на увазі ковбаса, яка не містить у собі синтетичних речовин», - повідомив Кияниченко.

Як повідомлялося, український прем'єр Микола Азаров «з жалем» відмовився від ковбаси і сосисок та повністю перейшов на натуральні продукти. При цьому він підкреслив, що аналіз товарів, які продаються в Україні, показав, що більшість товарів абсолютно не відповідають стандартам якості. !zn

Читайте також

За тиждень новорічних свят українці з'їдять 40-денну норму м'яса

Азаров з жалем «відмовився від ковбаси та сосисок»


В Україні 6% продуктів містять ГМО

Мінприроди: Усі генно-модифіковані рослини в Україні вирощуються незаконно

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі