Ім’я на мільйон

Поділитися
Цього року третій раз поспіль титул «Бренд року» в Україні отримала торгова марка «Хортиця».

Днями агентство Interbrand опублікувало щорічний рейтинг найвідоміших світових брендів. До трійки лідерів знову ввійшли торгові марки Coca-Cola, IBM і Micro­soft, вартість кожної з яких коливається у ме­жах від 50 до 80 млрд. дол. На думку авторів дослідження, ім’я продукту стає дедалі дорожчим активом, головною складовою успіху компаній. Бренд - це обличчя товару й одночасно сигнал споживачам: його якість заслуговує довіри, в нього стабільна бездоганна репутація, він найкращий серед інших.

В Україні такі дослідження також увійшли в практику. Справжнім «путівником по брендах», який регулярно визначає найпопулярніші віт­чизняні торгові марки, став конкурс-рейтинг «Бренд ро­ку». Його головна перевага в тому, що оцінку учасникам дають споживачі - ті, хто щодня голосує за той або інший продукт власним гаманцем.

Цього року третій раз поспіль титул «Бренд року» в Україні отримала торгова марка «Хортиця». На думку опитаних, на сьогодні це найвідоміший віт­чизняний алкогольний бренд, кот­рий чудово зарекомендував себе як у нашій країні, так і на закордонних ринках. Якість «Хортиці» підтверджена численними міжнародними нагородами, серед яких професійні дегустаційні конкурси в Лондоні, Сан-Франциско, Чикаго та Брюс­селі.

Високу оцінку українській горілці дали й світові експерти. Вони впевнені, що такі високі результати бренда стали можливими завдяки унікальним технологіям, інноваційності та постійним інвестиціям у якість. Так, його новітня розробка «Хортиця Абсолютна» - продукт на структурованій воді - не має аналогів і перевершує конкурентів за всіма смаковими показниками.

«Хортиця» давно здобула статус бренда зі світовим ім’ям. Експерти вже тепер оцінюють його вартість у сотні мільйонів доларів і стверджують, що в нього є всі шанси вийти на високі позиції міжнародних рейтингів популярних торгових марок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі