Відомо результати жеребкування "Євробачення-2011"

Поділитися
© namuit, flickr.com
Результати жеребкування "Євробачення-2011" стали відомі в Дюссельдорфі (Німеччина) у вівторок, 15 березня. Представниця України Міка Ньютон (сценічний псевдонім Оксани Грицай) виступить у другому півфіналі під шостим номером.
Імена п'яти фіналістів вже відомі. Вони представляють країни, які є найбільшими донорами Європейської телерадіомовної спілки (EBU) - організатора конкурсу.
Переможниця 2010 року, співачка з Німеччини Олена Майер-Ландрут вийде на сцену 16-ю з піснею «Taken by a stranger». Тенору з Франції Аморі Васса і британській поп-групі Blue, яких букмекерські контори й музичні критики називають в числі фаворитів, випали 11-й і 14-й номери відповідно. Виконавці з Італії та Іспанії отримали 12-й і 22-й номери.
Учасників фіналу з інших 38 країн Європи та з Ізраїлю буде обрано за підсумками двох півфіналів.
Олексій Воробйов представить на конкурсі Росію вже в першому з них - 10 травня. Росіянин виступить під англійською версією свого імені Alex Sparrow з композицією «Get you» сьомим. У цей же день з колишніх радянських республік у боротьбу під номером 4 вступить Вірменія, 18 - Азербайджан, 9 - Грузія і 17 - Литва.
Другий півфінал відбудеться 12 травня. У цей день серед інших на сцену вийдуть учасники з Білорусі (номер 16), Латвії (номер 17, Молдови (номер 7), України (номер 6) та Естонії (номер 15).
За матеріалами Deutsche Welle
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі