Зіткнення у РФ: На Манежну площу Москви стягують ОМОН

Поділитися
На Манежній площі столиці РФ чергують бійці ОМОНу. Це пов'язано з сигналом, який надійшов до міліції, про те, що о 18:00 мск група молоді, імовірно фанатів, проведуть «сходку» з кавказцями, повідомляє Російська служба новин.
На Манежній площі столиці РФ чергують бійці ОМОНу. Це пов'язано з сигналом, який надійшов до міліції, про те, що о 18:00 мск група молоді, імовірно фанатів, проведуть «сходку» з кавказцями, повідомляє Російська служба новин.Нагадаємо, раніше стало відомо, що на цьому тижні до 10 тисяч кавказців можуть вийти на вулиці Москви на знак протесту проти заворушень на Манежній площі. Нагадаємо, за підсумками суботніх заворушень на Манежній площі порушено десять кримінальних справ щодо тих учасників, які агресивно поводилися по відношенню до вихідців з Північного Кавказу, що випадково опинилися на площі, багато з яких зараз перебувають у лікарнях, сказав заступник генпрокурора Москви Олексій Захаров, виступаючи у Громадській палаті. У суботу 11 листопада більше 5 тисяч людей зібралися на Манежній площі після акції на Кронштадтському бульварі, куди прийшли вболівальники, щоб вшанувати пам'ять убитого вболівальника «Спартака» Єгора Свиридова. У ході несакціонованої акції відбулися масові зіткнення націоналістів і фанатів із співробітниками міліції. У результаті до лікарень були доставлені 29 осіб, у тому числі представники правоохоронних органів.

За матеріалами Росбалта

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі