Янукович в зв’язку з Податковим кодексом може прийняти «кадрові рішення»

Поділитися
Президент України Віктор Янукович не виключає можливість ухвалення кадрових рішень в зв’язку з ситуацією, що склалась з Податковим кодексом.

Президент України Віктор Янукович не виключає можливість ухвалення кадрових рішень в зв’язку з ситуацією, що склалась з Податковим кодексом.

«Якщо буде необхідність, і я побачу, що є грубі процесуальні порушення, які призвели до такої ситуації, і треба буде прийняти кадрові рішення - я ці рішення прийму», - сказав президент під час зустрічі з протестувальниками на Майдані Незалежності в суботу, 27 листопада.

Спілкуючись з підприємцями, Янукович наголосив: «Я зроблю все, щоб знищити корупцію у владі. Але це не робиться за один день. І ми в цьому питанні з вами союзники. Хто більш за все страждає від корупції? – Народ. І бізнес. І я зацікавлений в тому, щоб подолати цю хворобу».

Нагадаємо, що Янукович і прем'єр-міністр Микола Азаров у суботу, 27 листопада, прибули на Майдан Незалежності, де провели зустріч з підприємцями, що протестують проти прийняття Податкового кодексу.

Безстрокова акція протесту підприємців проходить у Києві на Майдані Незалежності з 22 листопада. Вони вимагають від Януковича застосувати право вето до прийнятого Верховною Радою Податкового кодексу, що серйозно змінює умови ведення бізнесу за спрощеною системою оподаткування.

Проти набуття чинності Податкового кодексу протестують і в інших містах України.

Верховна Рада прийняла Податковий кодекс 18 листопада. Введення документу в цілому передбачене з 1 січня 2011 року, водночас для низки норм передбачений перехідний період від трьох до шести місяців.

Спікер парламенту Володимир Литвин підписав Податковий кодекс 26 листопада, і наразі він знаходиться в Адміністрації президента.

Янукович вже заявив, що, найімовірніше,поверне Податковий кодекс у Верховну Раду зі своїми зауваженнями після консультацій з представниками Майдану.

За матеріалами прес-служби президента

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі