Вчора у Львові застрелили трьох людей

Поділитися
Вчора у Львові від вогнепальної зброї постраждало троє людей. Зокрема було застрелено менеджера ринку «Привокзальний», також травми, несумісні із життям, зазнали двоє осіб на Величковського, 14.

Вчора у Львові від вогнепальної зброї постраждало троє людей. Зокрема було застрелено менеджера ринку «Привокзальний», також травми, несумісні із життям, зазнали двоє осіб на Величковського, 14.

27-річного менеджера ринку "Привокзальний" було вбито вчора близько 17.00 у службовому кабінеті. Як повідомило джерело у правоохоронних органах, вбивця піднявся на другий поверх адміністративної будівлі, зайшов у кабінет, де перебував менеджер, витягнув з пакету пістолет і здійснив два постріли в голову.

На момент вбивства у кабінеті перебувала жінка-співробітниця ринку, яка не постраждала. Після скоєного чоловік вийшов і зник у натовпі базару. За інформацією джерела, вбитий є сином директора ринку "Привокзальний" і, обіймаючи посаду менеджера, фактично щодня займався ринковим збором з торговців.

У прес-службі ГУ МВС у Львівській області підтвердили, що застрелений працівник ринку, не уточнивши його посаду.

Головний лікар Львівської станції швидкої медичної допомоги Наталія Поважук підтвердила, що чоловік помер від пострілу у голову. "Бригаду швидкої допомоги провели в кабінет менеджера ринку, де виявили труп чоловіка", - наголосила Наталія Поважук.

Після цього, як повідомили у прес-службі Львівської міської ради, близько 18.00 надійшов виклик на станцію швидкої допомоги на вул. Величковського, 14. Після приїзду медики на вулиці виявили два трупи. В одного постраждалого смерть наступила до приїзду лікарів, його поранили в голову. В іншого – травма несумісна з життям – поранення у живіт.

Зі слів очевидців, які повідомили лікарям, що прибули на місце події, один чоловік вистрелив іншому в голову, а потім собі в живіт. Вік чоловіків 45 та 42 роки.

За матеріалами Zaxid.net

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі