В Україні з четверга почнеться справжня зима

Поділитися
В Україну йде обіцяне синоптиками похолодання. Вже післязавтра, у четвер, по всій країні очікується суттєве зниження температури, а в деяких регіонах піде сніг.

В Україну йде обіцяне синоптиками похолодання. Вже післязавтра, у четвер, по всій країні очікується суттєве зниження температури, а в деяких регіонах піде сніг.

«На півночі й заході очікуються дощі з переходом у мокрий сніг. Вночі буде від 1 до 6 градусів зі знаком мінус, вдень - до нуля. У західному регіоні температура вночі може досягати 12 градусів морозу, а вдень - мінус 5. Плюсова температура протримається лише у східних областях і в Криму», - розповів керівник Гідрометцентру Микола Кульбіда.

У столиці до кінця тижня температура впаде до нуля, а з вівторка, 30 листопада, варто готуватися до сильного снігу (вночі -2, вдень 1). Грудень у Київ прийде з дощами, але вночі температура буде до -6. Так буде і в західних областях, в кінці місяця температура тут знизиться до 3-7 градусів морозу. На сході тепло протримається набагато довше.

Наприклад, у Донецьку морози будуть лише вночі через два тижні, тоді ж можливий сніг. Весь цей час вдень очікується від +3 до +11, сонячно, іноді дощ. Друге «бабине літо» тільки в Криму затягнеться до грудня. Буде відносно тепло - від +9 до +17. А в перший день зими температура навіть підніметься до +20 - +21.

Народний синоптик Валерій Некрасов впевнений, що справжній холод прийде після 5 грудня. «До цього часу вночі будуть заморозки, а вдень - плюсова температура. 5 грудня настане справжня зима з ожеледицею і холодними вітрами».

За матеріалами Сегодня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі