В Україні перша школа закрилася на карантин

Поділитися
Санепідемстанція закрила на карантин Антонівську загальноосвітню школу в Томашпільському районі Вінницької області через захворювання школярів на ГРВІ.
Санепідемстанція закрила на карантин Антонівську загальноосвітню школу в Томашпільському районі Вінницької області через захворювання школярів на ГРВІ.Як повідомив начальник управління освіти Вінницької облдержадміністрації Ігор Івасюк, Антонівська школа закрита на карантин через те, що із 137 учнів школи 59 (43%) захворіли на ГРВІ. Івасюк також додав, що карантин у школі триватиме до 28 листопада. Нагадаємо, в українському центрі грипу та гострих респіраторних інфекцій МОЗ повідомили, що показники захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції в Україні знаходяться нижче епідемічних порогів. Раніше прем'єр-міністр України Азаров дав доручення профільним відомствам через два тижні вирішити проблему наявності вакцини від грипу в медичних установах. У той же час, в Києві спостерігається зменшення захворюваності на грип та інші гострі респіраторні захворювання. У період з 29 жовтня 2009 року по 21 березня 2010 року в Україні від грипу та ГРВІ, за даними МОЗ, померли 1 126 осіб. Всесвітня організація охорони здоров'я прогнозує: під час можливої сезонної епідемії грипу в Україні у 2010-2011 роках перехворіє до 3,5 мільйона людей.

За матеріалами Винница.info

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі