В Одеській області вилучено партію гашиша на 15 мільйонів доларів

Поділитися
У ході спільних заходів співробітників Служби безпеки України та Державної митної служби України ліквідовано контрабандний канал надходження на територію України великої партії наркотичного засобу смоли канабісу (гашиш) на загальну суму понад 15 мільйонів доларів. Про це повідомляє сьогодні, 16 листопада, прес-служба СБУ.
У ході спільних заходів співробітників Служби безпеки України та Державної митної служби України ліквідовано контрабандний канал надходження на територію України великої партії наркотичного засобу смоли канабісу (гашиш) на загальну суму понад 15 мільйонів доларів. Про це повідомляє сьогодні, 16 листопада, прес-служба СБУ.Встановлено, що 22 жовтня в Іллічівський морський торгівельний порт з республіки Мозамбік прибув теплохід під прапором Панами. Згідно з товарно-супровідними документами судно було завантажене керамічною плиткою, яка надійшла на адресу однієї з одеських фірм. У ході спільного догляду вантажу правоохоронці виявили, що в коробках з керамічною плиткою, у спеціально обладнаних схованках, знаходились 759 брикетів з гашишом загальною вагою 759 кілограмів. У результаті спецоперації оперативники СБУ встановили та затримали 36-річного мешканця Харкова та 21-річного мешканця Одеси, причетних до переправлення наркотичних засобів. 11 листопада правоохоронними органами Німеччини у аеропорту міста Франкфурт-на-Майні затриманий власник вантажу - 45-річний громадянин Канади. Стосовно контрабандистів порушено кримінальну справу за ознаками частини 3 статті 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід – утримання під вартою. Триває слідство.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі